Utleie

Vi har et bredt utvalg av utstyr til utleie, både vindmaskiner, røykmaskiner, transportmidler og mye annet. I tillegg har vi flere samarbeidspartnere med blant annet boblemaskiner, lasere, skummaskiner og Co2-jets.

Ta gjerne kontakt med kontoret dersom du er på jakt etter noe som ikke står listet på våre sider. Alt utstyr blir sjekket mellom hver utleie for å sikre kunden et tilfredsstillende produkt.


Utleiebetingelser

Leie beregnes per bruksdag, og tre dager som en uke. Det vil si at hvis man trenger utstyret en uke, betaler man kun for tre dager. Ting som blir satt igjen i studioer eller andre avdelinger i Filmparken uten avtale vil bli fakturert dagsleie frem til vi får beskjed. Dersom noe av utstyret blir ødelagt eller ikke fungerer som det skal, må kontoret få beskjed snarest. Leietaker står ansvarlig for eventuelle skader som skyldes uforsiktig og/eller feil bruk av utstyr.

 

Kredittverdige aksjeselskaper (AS) får tilsendt faktura når utstyret er returnert. Privatpersoner, enkeltmannsforetak og andre selskap bes forhåndsbetale kontant eller til konto.

Studentrabatt
Vi gir 15% studentrabatt på produkter og utleiepriser ved fremvisning av gyldig studentbevis.