Åpningsfest The Hub – Petter Stordalen flyvestunt

Pål Morten tok på seg en morsom jobb, med å bistå All-In med å lage åpningsfest for The Hub. En uke rigging i høyden for å bygge en zipline ned til Jernbanetorget, vel verdt tiden 🙂

Gullfisken 2019 – Smarthusparodi

Vi tok med litt (løsskudds)våpen, tomhylser og ammunisjon for å bistå The Oslo Company med denne parodien.

Rikstoto – Fantefilm

TomTom tok med en liten bunke røykmaskiner, godt humør og sans for vær og vind for å hjelpe Henrik Sander og Fantefilm med denne reklamen for Rikstoto.

Alan Walker – Musikkvideo

På denne musikkvideoen gjorde vi røyk, flammer og eksplosjoner. Vi leverte også våpen og stilte med ATV til kamerakjøring.

Maxbo – Det Startet i Nordmarka

Pål Morten ble med Motionblur på en fin liten reklamesnutt i August 2018. Hvis du syntes det ser kaldt eller magisk ut, så er det nok fordi vi var tilstede og bidro litt 🙂

Wisting – TV serie

På første sesong av Wisting jobbet vi med alt av snø - både ekte og falsk.

Kiwi – Det blir jul

Vi tok med et par maskiner, litt utstyr og div. småtteri for å lage litt julestemning og snø i lufta til en Kiwi-reklame.

DNB Spare – Julefilm

Vi frostla et lite stykke av Frognerparken, for å lage litt vinterstemning.

Noisy. Be you. Be real.

Roy hjalp Studio Isidor med å demontere et eple på Fiksern-måten.

Talkmore – Det koster så lite

Pål Morten ble med Fantefilm et par dager og fikk frem en kald fin stemning på denne reklamefilmen for Talkmore.

The Snowman

Traileren til fjorårets store prosjekt er endelig her. Vi leverte alt snø-relatert, noe som i en film som dette var en stor nok jobb i seg selv.

DNB

Pål Morten var med Einar Film og Fortellinger på en vakker reklamefilm for DNB, der de trengte litt pyro. Vi rigga til en enkel trosserigg, og fikk til et veldig godt resultat.

Marcus og Martinus – musikkvideo

Pål Morten tok med seg Andreas, og på bestilling fra Viperfilm fikk vi dytta inn litt effekter i videoen. Takk til Christian Schüssler for et riktig så fint oppdrag.

Ulvang – 50Fifty

Roy slo seg løs på verkstedet og skapte en trykkluftkanon for Kandidat til reklamefilmer for Ulvang-produkter. Rune var med på opptak som armour og eksperthjelp.

Peugeot – Senses

Pål Morten & Co leverte brann- og røykeffekter til Loopfilm og franske Quad Productions for en av deres reklamefilmer om Peugeot 3008.

Coop Extra Julen 2016

En grå, våt og kald novemberdag ble Rune og Mathias sendt ut for å skape julestemning for store og små. Resultatet, får du se i videoen.

Nysgjerrig? – AF-gruppen

Andreas var ute på set og hjalp One Big Happy Family med å lage noen fantastiske vinterscener til denne promovideoen for AF-gruppen.

Peugeot – Oculus

Pål Morten & Co leverte vann-, pyro- og røykeffekter til Loopfilm og franske Quad Productions for deres reklamefilm om Peugeot 3008.

Kirkens Nødhjelp

Pål Morten sprengte et timeglass med vann i 2000 fps

Gabrielle – Mellom Skyene

Vi var med Viper Films og lagde en kul musikkvideo for Gabrielle, vi sto for masse røyk og litt vind.

Birkebeinerne

Viasat – Champions League

Pål Morten og Vincent leverte pyroeffekter og brannslukningsapparat til Sølvsuper og deres reklamefilm for Champions League på Viasat. 

Julekongen – Full Rustning

Kongens Nei – Tre Døgn i April

The Night Race

The Fjords – All In

Pål Morten besøkte Helmet Films i Trondheim og hjalp til med litt eksplosjoner og moro på denne musikkvideoen til The Fjords sin låt All In. 

Tungtvannet

Gilde – Velbekomme

Mobilbet

Briskeby – Rookie Mistakes